+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Solarna kamera

Solarna kamera

Naša Sunwebcam, bežični mobilni sistem kamere, pokreće sunce i zahteva samo ćelijski signal da radi autonomno bilo gdje u svetu 24/7/365! Opremljen sa unutrašnjom baterijom, Sunwebcam je dizajniran za najgore opasnosti po životnu sredinu dok pruža trenutni video i ...

Product Details

Naša Sunwebcam, bežični mobilni sistem kamere, pokreće sunce i zahteva samo ćelijski signal da radi autonomno bilo gdje u svetu 24/7/365! Opremljen sa unutrašnjom baterijom, Sunweb kamera je dizajnirana za najgore opasnosti po životnu sredinu, dok pruža trenutne video i slike sa vašeg udaljenog sigurnog položaja čak iu uslovima zatamnjenja.

1.jpg

Šta Sunweb kamera može učiniti

Sunwebcam dozvoljava

24 sata video zapisa

Snimite slike na zakazano

Primite obaveštenja o tekstu ili e-pošti u slučaju da je osoba ili vozilo prisutno pri rezervnom kopiranju svih video zapisa i slika u našem oblaku softveru za pregled

Daljinski monitor preko PC & Mobile aplikacije

Daljinski upravljač kamerom putem računara ili mobilnih uređaja

Cloud uslugu vezu sa komunikacijom celularnih podataka i softverom za oblake na mesečnom nivou, jednostavno plaćate kada vam trebaju novi video i slike

5.jpg

Veoma je važno prikupiti informacije za studije o praćenju oblasti životne sredine i poljoprivrede, ali istovremeno veoma trošeći i ponekad nedosljedni zbog dostupnosti osobe koja obavlja ove studije. Najefikasniji način prikupljanja informacija za studije o životnoj sredini i poljoprivredi jeste 24/7 nadgledanje, ali to je veoma skupan zadatak prilikom razmatranja vremena i putovanja zaposlenog.

7.jpg

Sunweb kamera omogućava 100% bežične / solarne podatke i sakupljanje slika. Cloud Service pruža rešenje za ključne reči za inženjere i ekološke inženjere koji se fokusiraju na podatke.

SAOBRAĆAJ I PUTOVI

Sunwebcam pruža pristupačan nadzor prometa za gradove bilo koje veličine, čime se štedi trošak

tipična rešenja uključuju skupo planiranje i inženjering, komunikacionu infrastrukturu, rovove i IT troškove za vlasničke softverske sisteme i servere.

20.jpg

Mala veličina i mala težina sistema omogućavaju im postavljanje na postojeću infrastrukturu, kao što su svetlosni stubovi, saobraćajni štapovi, mostovi, drveće.

Usluga Cloud pruža kompletno upravljanje kamerama, linkove na stranice sa javnim prikazom za uslove saobraćaja u realnom vremenu.

30.jpg

IZGRADNJA

50.jpg

Prednosti uključuju:

Prevencija krađe službe

Uslov u uslovima posla

Zaštita potraživanja od osiguranja

Držite zainteresirane strane informirane

Smanjite putne troškove na lokaciji

Marketing projekta

Visual audit trail - smanjiti obaveze

Smanjiti sporove o projektima, upravljati podizvođačima i prekretnicama

1.jpg

Daljinski nadzor i sigurnost elektroenergetske mreže su važni kao i uvek. Da li treba da pratite opremu ili da štite od krađe i neovlašćenog korišćenja, praćenje povezivanja u realnom vremenu je od ključnog značaja za vaš rad.

BEZBEDNOST ELEKTRIČNE ENERGIJE

61.jpg

Sunwebcam i Cloud Service pružaju end-to-end rešenje za daljinsko praćenje električnih podstanica i drugih područja kritične infrastrukture. Bogat izbor funkcija obezbeđuje evidenciju podataka, upozorenja i alarme i arhivu slika.

62.jpg

NAFT & GAS & MINING

Sunweb kamera je bežične kamere za nadgledanje dizajnirane za oštre uslove rada, sa čvrstim pritiskom na sve vremenske uslove zatvarane do IP67. Potpuno je zatvoren, sa kratkim kablom za uključeni solarni panel.


Hot Tags: solarna kamera, proizvođači, dobavljači, najbolji, kupuju, jeftini, cijena, za prodaju
Srodni proizvodi
Inquiry