+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Solarni pogon otvoreni sigurnosne kamere

pogon vanjski u kamere sigurnosne solarni paket popis solarni Panel x1 4 G kamera x1 nosač x2 držač za pola x2 držač za kut x2 vrpce x6 U prsten (89 mm) x2 U prsten (140 mm) x2 pribor (vijci, podloške, matice...) Tehničke informacije program gradnje 100% solarna & bežični,...

Product Details

solarni pogon otvoreni sigurnosne kamere

图片6.png

Popis paketa

Solarni Panel x1

4G kameru x1

Nosač x2

Držač za pola x2

Držač za kut x2

Nehrđajuće trake x6

U prsten (89mm) x2

U prsten (140mm) x2

Pribor (vijci, podloške, matice...)

图片7.jpg

Tehničke informacije

图片8.png

Aplikacija

Gradnja

图片9.jpg

100% solarna & bežični, webu i instalira za 20 minuta. Koji dozvoljava korisnik to pristup tvoj kamera sa bilo kojeg PC ili mobilni uređaj putem web preglednika. Jednostavno rješenje za gotovo svaki posao mjesto ispod sunca, poboljšani projekt kvalitete i upravljanje projektima.


Agricluture

图片10.jpg

Farme i rančevi su daljinski i WiFi i napajanje uglavnom nisu available.100% solarni pogon podržava cameraworking 24/7/365! Cloud usluge i web-aplikacija dopustiti te to klada iz bilo koje računalo ili pametni telefon na udaljenim monitoringand za primanje obavijesti.


Prometa i cesta

图片11.jpg

Malih dimenzija i male težine od je systemallows njih biti stavljen na postojeću infrastrukturu kao što svjetlo Poljaci promet Stupova, mostova, drveće. Cloud usluga pruža upravljanje kamerama, veze na javni prikaz stranice za stanje u prometu u stvarnom vremenu.


Gradovi i javne radove

图片12.jpg

Subwebcamconsume 1/5 do 1/10 snage tradicionalne kamere zbog je jedinstveni, Patentirani niske potrošnje integrirana elektronika dizajn. To omogućuje kamera na posao za dugo vremena nakon što jednom solarne naplaćuje se.


Nafte i plina Monitoring životne sredine

图片13.jpg

Sunwebcam je bežični surveill ancecameras dizajniran za gruba okruženja, s Hrapav allweather prilozima pritisak zapečaćena do IP67. To je potpuno samostalni, uz kratki kabel uključeni solarni panel.


Monitoring životne sredine

图片14.jpg

100% bežični/solarni podaci i slike kolekcija. Cloud usluga pruža ključ u ruke rješenje za ekološki inženjeri i znanstvenici usredotočili na potrebne podatke.


Powerline inspekcije

图片15.jpg

Daljinski nadzor i sigurnost mreže električne energije je važan kao i uvijek. Sunwebcam i Cloud usluga pruža end-to-end rješenje za daljinski nadzor električnih podstanica i druge kritične infrastrukture područja. Bogat lice zalazak omogućuje zapisivanje podataka, upozorenja i alarme i slike arhiva.


Brana

图片16.jpg

Idealno za vanjski običaj, pomaže pratiti pogotovo u velikim područjima bez električne mreže ili čuvari, kao što su, brana, umjetno jezero, uvala, itd. Ušteda troškova tipičnih rješenja uključuju skupe komunikacije troškova infrastrukture i sigurnosti.


Hot Tags: solarni otvoreni sigurnosne kamere, Proizvođači, dobavljači, najbolji, kupi, jeftina, cijena, prodaja
Srodni proizvodi
Inquiry