+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Solarna mrežna kamera

Koristite najbolje pokrivanje iz vaše kamere na otvorenom bežičnom sigurnosnom kameru Da li vam svrbi stavite sunčevu kameru na solarnu kameru Ne brinite. Ima mnogo toga što treba da znate pre nego što ga nadgledate na otvorenom. To je druga priča - u zatvorenom i na otvorenom u zatvorenom, imate zidove i ...

Product Details

Iskoristite najbolje pokrivanje iz Vaše zaštitne kamere na otvorenom

图片1.png

Da li ste svrab u sunčevom suncu?   fotoaparat Ne brini. Ima mnogo toga što treba da znate pre nego što ga nadgledate na otvorenom.
To je druga priča - u zatvorenom i na otvorenom
U zatvorenom prostoru, imate zidove i plafone da ugradite vlastite sigurnosne kamere i bazen. bilo kakvo posebno stanovanje za te, ali na otvorenom? Vaša spoljašnja bežična kamera bezbednosti je savršena za bilo koje mjesto. Zbog toga što je bežično, možete ga staviti gde god želite - tamo gde imate pogled na otvoreni pogled koji uključuje izlaze i prozore, kojima osoba treba braniti od svih vrsta vremena, ekstremne toplote i radoznalih ptica.
Ali držite ga. Kamera za bežičnu kućnu bezbednost u dvorištu se mnogo razlikuje od moje kamere za snimanje u zatvorenom prostoru jednostavno zato što mora da dobije više opsega, oko 24 metra, i stvarno bi trebalo da bude dovoljno snažna da snima slike čak i pri slabom osetljivom stanju. Vašim zatvorenim fotoaparatima pomažu vaše unutrašnje osvetljenje, tako da nema razloga za dobijanje moćnih zatvorenih kamera.
U međuvremenu, vanjske kamere bi trebale biti izuzetno snažne za snimanje slika sa bilo koje udaljenosti lijepo slabe svjetlosti. Ovo su vaše razmatranje kada se nadate da razmišljate o postavljanju sigurnosne kamere na otvorenom za dom. Sada kada znate šta se dešava kada imate sigurnosnu kameru na otvorenom, potražnja za najboljom prilikom neće biti previše intenzivna. Bežični, ali i kako funkcioniše?
Još se pitate kako funkcioniše bez tih žica? Vaša spoljašnja bežična sigurnosna kamera ima ugrađeni predajnik i pokriva vaš nakit. video osoba. Jednom instaliran, on šalje video signale bilo kojoj specifičnoj frekvenciji na prijemnik, koji je direktno povezan sa sigurnosnim nadzorom unutar kuće. One se napajaju baterijama koje se moraju redovno napuniti ili se mogu pojaviti uz dodatnu bateriju koja se sprema kada vam trebaju ovi proizvodi.
Ako ste se odlučili za spoljašnji bežični sigurnosni fotoaparat na otvorenom, imate veći opseg pokrivenosti i sa udaljenim sistemom, možete pokrenuti i naginjati fotoaparat bez problema sa resetiranjem izvan vas ili pokopavanjem poklopca . Možete kontrolisati promjene putem mobilnog telefona ili notebook-a.
Ovi fotoaparati imaju zvučnike za kameru koji omogućavaju komunikaciju na osobi koja čeka na vašem pragu, a da se ne izlaže čak i ako niste lepljeni televizorom ili ekranom računara, fotoaparati imaju mehanizam za detekciju pokreta koji vas upozorava na kretanje. Ustvari, pošto je prilično skupo, ipak, sa svim ovim značajnim karakteristikama, ima u vidu marketing.
Solarna baterija uklanja često punjenje akumulatora. Tokom dana, ova spoljašnja bežična sigurnosna kamera se oslanja na sunčevu energiju i večernje veče, svoje baterije preuzmu kontrolu. Dakle, postoji neprekidan nadzor na otvorenom za svoju kuću, ali takođe će moći da snima živopisne slike ispod 3 Lux svetla ili mere osvetljenosti. Imajte na umu da ovo povezano sa fotoaparatom nije preporučljivo ako pronađete izvor energije u blizini.

图片2.png

Ovde je priloženo   Specifikacija i podaci sistema solarne kamere, koji se testiraju u Zhongshan, Guangdong, Kina (lokacija lokacije za testiranje je 22.52'N, 113.38'E, a prosječno godišnje vrijeme sunca je 3.5 sati). Vi možete kao referenca u vašoj zemlji.

Tehničke informacije

Model : GSB-100W

Operativni sistem

ugrađeni Linux

Procesor

HI3518E (1.0, 1.3 MP)
HI3518C (2,0MP)

Senzor slike

1.0MP: 1/4 "napredni CMOS senzor od 1,0 megapiksela
1,3MP: 1/3 "napredni CMOS senzor od 1,3 megapiksela
2.0MP: 1/3 "napredni CMOS senzor od 2,0 megapiksela

IR-CUT

podrška

Objektiv

C / CS 4mm fiksni objektiv sa 3 megapiksela

Minimalno osvetljenje

0.01Lux

Standard za kompresiju

Audio kompresija

G.726 / G.711 (podrazumevano je G.711)

Komprimovani transportni tok

32Kbps-6Mbps, može samo-definisati, podrazumevano je 2536Kbps

Funkcija

Skladištenje

Max 128G Micro SD kartica

Detekcija pokreta

može postaviti 4 nezavisna područja detekcije (osjetljivost je 1-100 podesiva)

Povezivanje alarma

slanje slika u imenovano poštansko sanduče; otpremite slike i video u FTP
server; slike i video zapise na SD karticu

4G funkcija

Podrška FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM / GPRS / EDGE

Zajednička specifikacija

Paket

4G WIFI kamera
Solarni panel

Ukupna tezina

14.5KG

Veličina paketa

72 × 23,5 × 76 cm

Radna temperatura

-20 ℃ ~ + 55 ℃

Radna vlažnost

10% ~ 95% RH

Napajanje

DC12V 2A

Zaštitni opseg

IP66

Potrošnja energije

3W (IR LED: Isključeno); 15W (IR LED: ON)


Hot Tags: solarna mrežna kamera, proizvođači, dobavljači, najbolji, kupuju, jeftini, cijena, za prodaju
Srodni proizvodi
Inquiry