+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Solarna energija Wireless Wireless Security Cameras

SOLARNA POWERED ENERGY BIRDWEIGHT SECURITY CAMERA Sunwebcam vas može zaštititi na malo troškova tradicionalnih hard-wire alarmnih sistema. Pošto nema žica, lako je pomeriti kamere i detektore kretanja na bilo koju lokaciju kako unutar, tako i na otvorenom. Neki modeli su napravljeni da ustaju ...

Product Details

SOLARNA POWERED ENERGY BIRDWOOD SECURITY CAMERA
图片 4.png

Sunwebcam vam može zaštititi na malo troškova tradicionalnih hard-wire alarmnih sistema. Pošto nema žica, lako je pomeriti kamere i detektore kretanja na bilo koju lokaciju kako unutar, tako i na otvorenom. Neki modeli izrađuju se u svim vremenskim uslovima i spremni su za ekstremne temperature; ostali moraju biti postavljeni u kućište kamere koji je zaštićen od vremenskih nepogoda.
Odlična stvar u vezi bežičnih sigurnosnih kamera je jednostavno zato što im nije potrebna vanjska električna linija ili priključak za napajanje. Zbog toga se koriste na bilo kojoj udaljenoj lokaciji bez struje ili priključka na internet. Pošto su fotoaparati bežični, njihova upotrebljivost je bezvredna. Oni su u mogućnosti da prate porodične aktivnosti, životinje, gradilišta, parking garaže, promene u okruženju, univerzitete i škole, privatne nekretnine i preduzeća.
Naravno, u određenom periodu će i dalje biti potrebno priključiti na izvor struje. Ovo se obično nalazi u tipu baterijskog paketa ili unutrašnjem baterijskom paketu. Međutim, problem je u tome što je potrebno zameniti ili napuniti baterije. Solarne ćelije pričvršćene za uređaje mogu kontinuirano puniti baterije. Solarne tehnologije su se značajno poboljšale tokom nekoliko godina, a efikasnost i paneli će čak funkcionisati u oblacima oblačno vrijeme. Senzori pokreta koji se aktiviraju kada je prisutna aktivnost obezbeđuju vreme za pokretanje kamere i prostor za skladištenje podataka neće se gubiti.
Ako ste sigurno vlasnik kuće, trebalo bi da koristite vaše kamere za zaštitu od sunčevih zraka kako biste snimili sve što se događa dok ste odsutni povezivanjem na bilo koji uređaj za snimanje, recimo digitalni video rekorder (DVR), video rekorder ili računar. Vaš fotoaparat se takođe može podesiti da bi se automatski povezao sa nekim svojim računarima i dao vam trenutne poruke da je sigurno požar ili gas. Brže odlazite, možete saznati stanje vašeg okruženja u bilo kom trenutku. Takođe može otkriti razbijanje stakla i svaki pokret u vašem domu.
Najnoviji kompleti za bezbednosne kamere zasnovane na sunčevoj instalaciji veoma su jednostavni za instalaciju. Oni se razvijaju što je više moguće lako pomerite bilo koji fotoaparat na pravo mesto oko kuće. Mogućnosti prenosa velike snage za velika svojstva ili površine. Možete jednostavno uključiti nove kamere prema postojećem sistemu, jer zajedno sa žicama možete proširiti žice. Solarni paneli koji su uključeni u setove zaštitnih kamera su adekvatno veličine da pune unutrašnju bateriju

Tokom dana. Postoji i rezervno napajanje nakon što baterija prekorači snagu preko noći. Ako želite da svoje bezbednosne kamere jednostavno koristite na otvorenom ili na udaljenim mestima, onda je ova kamera koja zaznaje kretanje pokreta i pametan izbor.

Industrije koje koriste naš sistem za zaštitu od sunčevih zraka:

Sunwebcam je idealan za odvojene lokacije koje nemaju snagu ili internet, gdje se moraju koristiti daljinsko obezbeđenje i nadzor. Sistem je prenosiv i može se lako pomerati i ponovo pozicionirati. Zajedničke aplikacije uključuju:

Gradilišta za gradnju

Farm & Fish Farm & Voćnjak

Bušenje i proizvodnja nafte i gasa

Kritična infrastruktura

Nadzor kapija

Parkirališta i putevi

Tehničke informacije

Model : GSB-100W

Operativni sistem

ugrađeni Linux

Procesor

HI3518E (1.0, 1.3 MP)
HI3518C (2,0MP)

Senzor slike

1.0MP: 1/4 "napredni CMOS senzor od 1,0 megapiksela
1,3MP: 1/3 "napredni CMOS senzor od 1,3 megapiksela
2.0MP: 1/3 "napredni CMOS senzor od 2,0 megapiksela

IR-CUT

podrška

Objektiv

C / CS 4mm fiksni objektiv sa 3 megapiksela

Minimalno osvetljenje

0.01Lux

Standard za kompresiju

Audio kompresija

G.726 / G.711 (podrazumevano je G.711)

Komprimovani transportni tok

32Kbps-6Mbps, može samo-definisati, podrazumevano je 2536Kbps

Funkcija

Skladištenje

Max 128G Micro SD kartica

Detekcija pokreta

može postaviti 4 nezavisna područja detekcije (osjetljivost je 1-100 podesiva)

Povezivanje alarma

slanje slika u imenovano poštansko sanduče; otpremite slike i video u FTP
server; slike i video zapise na SD karticu

4G funkcija

Podrška FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM / GPRS / EDGE

Zajednička specifikacija

Paket

4G WIFI kamera
Solarni panel

Ukupna tezina

14.5KG

Veličina paketa

72 × 23,5 × 76 cm

Radna temperatura

-20 ℃ ~ + 55 ℃

Radna vlažnost

10% ~ 95% RH

Napajanje

DC12V 2A

Zaštitni opseg

IP66

Potrošnja energije

3W (IR LED: Isključeno); 15W (IR LED: ON)

Hot Tags: energija bežičnih sigurnosnih kamera na solarnu energiju, proizvođača, dobavljača, najbolja, kupovina, jeftina, cijena, za prodaju
Srodni proizvodi
Inquiry