+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Vijesti > Sadržaj

Solarna 4G kamera i zaštita od požara u šumi

Zhongshan GateSea tehnologije doo | Updated: Nov 09, 2017

Postoje dve vrste sprečavanja požara, jedna je ljudska odbrana, a jedna je tehnička odbrana. Ljudska odbrana je da posmatraju toranj za nadgledanje, preko platforme za posmatranje posmatraju pojave šumske vatre, određuju lokaciju vatre , prijavite vatru, njene prednosti su pokrivenost veća, efekat je bolji. Nedostatak uslova za život u udaljenim šumskim područjima bez straitne straže, njegovi efekti posmatranja ograničeni su topografijom, sa malom pokrivošću, mrtvim uglovima i praznima, što ne može biti uočen. Nemoguće je posmatrati velika područja vatre, rezidualne vatre i podzemne vatre. Grom i munja se ne mogu vidjeti; posmatranje je metoda koja zavisi od iskustva posmatrača. Tačnost je mala i greška je velika. Još ljudi ugrožavaju munje, divlje životinje i šumski encefalitis.

Tehnička zaštita je da koristite 4g bežičnu mrežnu kameru, daljinski nadzor, nakon instalacije kamere, ne može biti praćenja šuma, bez obzira koliko je daleko, sve dok je zapaljen, vidimo u centru za nadgledanje, naći vatru na vrijeme, blagovremeni alarm, obavestite najbližeg osoblja za gašenje požara.

Najveća prednost Solar 4G fotoaparata je bez nadzora, sigurna, zaštita životne sredine i štednja energije. To je najbolji izbor za sprečavanje šumskog požara i najbolji alat za sprečavanje požara!