+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Vijesti > Sadržaj

Solarna poplava svjetla vodič za kupnju

Zhongshan GateSea tehnologije doo | Updated: Oct 26, 2018

Solarna poplava svjetla vodič za kupnju

微信图片_20181026162553

Čini se da najbolje solarna svjetla, postoje mnogi faktori koje treba uzeti u obzir. Čini se da to nije lak posao pronaći onu pravu koja može zadovoljiti vaše potrebe., moramo sastaviti da popis nekih pitanja za u potrazi za solarni vanjska rasvjeta.


1. površina osvjetljenja:


Prva stvar koju trebate uzeti u obzir je gdje namjeravate koristiti sunčeva svjetlost za osvjetljenje. Područje koje treba rasvijetliti određuje tip solarne halogenke možete odabrati. I ovo također određuje zahtjeve za postojanost i sjaj. Zapravo, tamo za neke, koje možete koristiti jedan osvijetliti ulazna vrata. I neke od poplava svjetla također dolaze sa pozvati senzor koji može upaliti svjetlo automatski ako netko prilazi ulazna vrata ulazna vrata je samo na mali prostor, pa mala poplava svjetla je dovoljno. Međutim, ako je potrebno osvjetljenje velikog područja oko vaše kuće, velika svjetlost je dobar izbor. Nakon toga, prije kupnje, što trebaš znati Ukupna veličina područja treba osvijetliti.


2. vrste svjetla:


Na tržištu postoji nekoliko vrsta solarne halogenke može izabrati iz, uključujući sigurnost, krajolik, sve u jednom, senzor pokreta one i vanjske solarne ploče halogenke. Solarno sigurnosno halogenke su naširoko koristi i većina popularan danas, oni se razlikuju od drugih vrsta i opremljeni su senzor pokreta koji mogu upaliti svjetla ako se otkrije bilo koji prijedlog. Neki modeli vam omogućava podešavanje osjetljivosti, što može poboljšati svoje točnosti i produžiti svoju izdržljivost. Hibridni dizajn ima neko značenje. Hibridni dizajn ima neko značenje. Na primjer, ako je vrijeme loše, baterije mogu puniti potpuno. U ovoj situaciji, možete koristiti finožicni kabel energije za napajanje svjetla., bez obzira na vrijeme kao hibrid poplava svjetla mogu raditi. Drugi tip je poplava svjetla s vanjske solarne ploče. Možete postaviti odvojene solarni panel daleko od poplava svjetla. Ili primjer, možete postaviti solarne ploče na krovu pojavljivati više sunčeve svjetlosti tijekom dana za potpuno punjenje baterije.


3. svjetlo razina:


Izaberite poplava svjetla je prvenstveno jer je dovoljno lagan i količinu svjetla poplava može proizvesti zaista bitno. Na primjer, poplava svjetla odaberete mogu pokriti cijeli travnjak, pa morate kupiti još jednu. To je bacanje novca. Lumena se koriste za mjerenje svjetlosti vatre. Na primjer, svijeća može proizvesti o samo 12 Lumena svjetlosti. Općenito, 23 w žarulja može proizvesti oko 1 500 Lumena svjetlosti. Obratite pozornost na izlazu oksid i odlučiti da li svjetlo odaberete može pokriti područje namjeravate osvjetljavaju.


4. trajnost:


Potencijal solarne halogenke je također vrlo važno. Vodootporan poplava svjetla su dizajnirana za montiranje izvan trebao imati veće kvalitete i trajnosti od druge univerzalne halogenke. Ako vam treba za vrhunski jedan, se odlučite treba vremenski dokaz, imati trajan svjetla ekrana i metalno kućište. Vrhunska kvaliteta svjetla može izdržati loše vremenske uvjete i čak se može koristiti u hladne zime. Međutim, ako živite u području gdje je dobra klima, ne trebate kupiti skupe i malo pristupačne solarne poplava svjetla je dovoljno.


5. veličina:


LED žarulje imaju tendenciju da se vrlo mali, tako da samo zauzimaju malo mjesta u poplava svjetla. Međutim, neki svjetla obično su velike zbog drugih velikih komponenti. Stoga, morate uzeti u obzir ovaj faktor prilikom odabira jednog. I trebate gdje morate staviti poplava svjetla i koliko je prostora dostupno. Generalno, solarna halogenke su kao malen kao 5 × 5 inča ili količak 20 × 20 inča. I solarnih panela može zauzeti puno prostora. Ako je sve u jednom jedinice, morate uzeti u obzir ovaj. Ako solarna ploča je odvojiv, također morate uzeti u obzir gdje to postaviti Internet.