+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Vijesti > Sadržaj

5 razloga za korištenje Gatesea LED sunčanih svjetala za sigurnost

Zhongshan GateSea tehnologije doo | Updated: Oct 23, 2018

5 razloga za korištenje Gatesea LED sunčanih svjetala za sigurnostRezultat slike za sunčeve poplave


LED sunčevi poplavni svetovi postaju sve popularniji jer osiguravaju sigurnost na najudaljenijim lokacijama. Gatesea solarna poplavna svetiljka se može instalirati na skoro svakoj lokaciji bez potrebe za konvencionalnim napajanjem. Sledi pet razloga za njihovo sprovođenje.


1. Obezbedite jasnu vidljivost područja sa udaljenosti da biste videli da se neko kreće u okolini ili oko njega.

Ovo se može postići tako što svetla funkcionišu celu noć ili koristeći detektor pokreta. Zahtjev pruža isti nivo sigurnosti; međutim, omogućava puno manje potrošnje energije pošto će svjetla raditi samo kada se nešto pokreće u tom području. Detektiv, svetla se uključuju određeni vremenski period i dozvoljavaju nekome da vidljivo vidi šta je pokrenulo detektore pokreta. Ostaje svijetla 30 sekundi i prebacuje se na Dim način ako nema daljnjeg pokreta


2.Pomoćite potencijalna mesta za skrivanje oko rute koje putuju pešaci.

Solarna poplavna svetla mogu zapaliti čitavo područje i ukloniti mjesta za skrivanje oko rutiranja koje pešaci moraju putovati. Njihova rasprostranjenost svetlosti je obično mnogo veća i ostavlja mnogo manje prostora u mraku. To može obezbediti dodatnu sigurnost i sigurnost pešaka na bilo kom području bez obzira da li šetaju u parku, prema parkingu ili u nizu.


3. Potvrdite upotrebu drugih sigurnosnih uređaja kao što su kamere u području.

LED osvetljenje takođe obezbeđuje bolje osvetljenje za kamere kako bi vizuelno videli šta se nalazi u području u određeno vrijeme. Sunčana svetla za poplave mogu raditi na nižim nivoima svetlosti za korišćenje fotoaparata, a zatim se prebacuju na visoko napajanje svetla kada se aktivira pokret kako bi se povećala vidljivost i rastojanje vida kamere. To bi obezbedilo da bezbednost u ovoj oblasti ima potpunu vidljivost na ono što se dešava na određenoj lokaciji u preciznom vremenu. Čak možete kombinovati i sunčeve svjetiljke za poplave i sigurnosnu kameru u jedan.


4.scare i naznačite ako neko prekrši vašu imovinu

Odvajanje kriminala je najveća uloga koju nudi LED sigurnosno svjetlo, a solarni sistem dozvoljava da rade čak i kada je napajanje isključeno. Kriminalci nisu poznati da funkcionišu tamo gde ih lako mogu uhvatiti, a osvetljavaju područje dobrim LED-uređajima koji rade bez obzira na to što će pomoći u odvraćanju od kriminala u toj oblasti, a takođe će omogućiti lako prepoznavanje ukoliko se nešto desi.


5. Povećati noćni pešački saobraćaj i osećaj sigurnosti.

Pružanje dodatne sigurnosti i sigurnosti kroz osvjetljenje područja može povećati pešački saobraćaj i učiniti ljude u tom području osjećaj sigurnosti i sigurnosti. Za vlasnike preduzeća, ovo je korisno dvostruko; prvo povećanjem prometa kupaca, a drugo povećanjem sigurnosti za zaposlene. Ako kupci smatraju da je vaše preduzeće obezbedilo osvetljenje i stvorilo sigurno mesto za posetu, one će biti bolje da se vrate. Za zaposlene pruža osećaj blagostanja da je poslodavac obezbedio neophodno osvetljenje kako bi osigurali njihovu sigurnost i učinili da se osećaju kao da je njihova sigurnost najviši prioritet. Pored toga, sunčevo poplavno svjetlo idealno je za parking, prolaze, ulice, zajednice , travnjak, bašte, farme itd.


Da li znate koji drugi razlogi biste trebali koristiti za zaštitu od sunčevog sunčevog zračenja?

razmijeniti i raspravljati !!