+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Vijesti > Sadržaj

Korišćenje sigurnosnih kamera kompanije Gatesea Solar Powered

Zhongshan GateSea tehnologije doo | Updated: Sep 21, 2018

Korišćenje sigurnosnih kamera kompanije Gatesea Solar Powered

Naše Gatesea, bežični mobilni sistem kamere, pokreće sunce i zahteva samo ćelijski signal da radi autonomno bilo gde u svetu 24/7/365! Opremljen unutrašnjom baterijom, Gatesea je dizajniran za najgore opasnosti po životnu sredinu dok pruža trenutne video i slike sa vašeg udaljenog zaštićenog položaja čak iu uslovima zatamnjenja.


Sada, pogledajte prednosti Gatesea solarne zaštitne kamere kako biste videli šta možete očekivati od njih.


1. Fleksibilne lokacije

Sigurnosna kamere na solarnu energiju ne zahtevaju da kablovi i mreža rade. Tako se može koristiti u raznim aplikacijama za nadgledanje, kao što su udaljeni lokali ili geografski izazovna okruženja.

Tipične lokacije na kojima možete instalirati solarnu kameru za praćenje uključuju, ali se ne ograničavaju na vaše kuće za odmor, šupe, gradilišta, vinograde, farme, štale, čamce, skladišta, RV itd.

2. Jednostavna instalacija i pomicanje

Bežični sigurnosni foto-aparati sa solarnim napajanjem na bazi DIY-a brzo se instaliraju na svim lokacijama koje želite, pošto vam ne treba da pokrećete bilo kakve neuredne kablove ili uloge bušenja, što je sasvim cost-effective bezbednosna opcija. Takođe imate slobodu da pomerate vaše solarne sigurnosne kamere jer projekat napreduje ili završava ili kada se preselite na drugo mjesto.

Još bolje, lako možete premjestiti svoje solarne sigurnosne kamere kada projekat napreduje ili završi i uzima vaše solarne kamere na novu lokaciju.

3. Ekološki prihvatljiv

Uz pomoć obnovljive sunčeve svetlosti, solarne kamere neće uništiti životnu sredinu ili prouzrokovati bilo kakvo zagađenje kao što to rade otpadne i potrošne baterije.

Što je više, stvaranje infrastrukture za podršku tradicionalnim sistemima nadzora može biti mračno. Vodene kamere za zaštitu od sunca ne zahtevaju infrastrukturu i mogu dozvoliti takve oblasti kako bi se očuvale močvarne površine.

4. Dnevno i noćno praćenje

Kao što je objašnjeno u prethodnom tekstu, bežične sigurnosne IP kamere na solarnu energiju mogu napajati punjivim baterijama noću kada sunčeva svetlost nije dostupna.

5. Lako do skale

Sigurnosne kamere na solarnom pogonu takođe dolaze kao fleksibilno i skalabilno rješenje ako želite kasnije dodati 2 ili 3 dodatne kamere.

1.jpg