+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Vijesti > Sadržaj

Primjena tehnologije 34G video monitoringa u sprečavanju prevencije šuma

Zhongshan GateSea tehnologije doo | Updated: Jul 22, 2017

Šumska vatra je jedna od najvažnijih šumskih katastrofa na svetu, uz kontinuirani razvoj pošumljavanja u Kini, prevencija požara je glavni prioritet. Glavna funkcija sistema za video nadzorovanje šumskih požara je da tačno i efikasno identifikuju dim i vatru. Nakon uvođenja nove tehnologije 3 / 4G, video prenosa visoke definicije i prepoznavanja slika, komandant vatre može daljinski gledati video nadzor u realnom vremenu preko mobilnih telefona i računara, kako bi se efikasno poboljšao performanse sistema za nadzor video nadzora šumskog požara.

Sistem za praćenje video nadzora protiv požara bio je jedno od važnih načina sprečavanja i praćenja šumskih požara u našoj zemlji, nakon ulaska u ere inteligentne, nove generacije frontalne opreme sa gramatičkom preciznom kugličnom pločom i inteligentnim algoritmom prepoznavanja požara kompletna oprema, skraćivanje vremena krstarenja, poboljšava tačnost pozicioniranja i sposobnost prepoznavanja, sistem može ostvariti "rano otkrivanje, precizan alarm, tačnu lokaciju vatre"

Na sadašnjem tržištu softver video nadzornog sistema za zaštitu od požara ima razne funkcije, hardverska oprema je neujednačena, nedostatak jedinstvenog dizajna, standarda proizvodnje i primjene, za ovu svrhu, Državna uprava za šumarstvo izdala je "tehničke specifikacije šumske zaštite od požara sistem nadzora "18. januara 2016. godine, standard je formalno primenjen 1. juna. Formulacija industrijskih standarda će ubrzati širenje naučno-tehnoloških dostignuća, standardizovati red tržišne konkurencije i postići jedinstvenu komandu i jedinstveno dispečiranje šumske zaštite od požara.