+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Vijesti > Sadržaj

4G kamere dovelo do razvoja javnog prijevoza praćenja

Zhongshan GateSea tehnologije doo | Updated: May 12, 2017

Danas, mnogi sustavi naš autobus još uvijek oslanjaju na IP video nadzor, također je veliko polje za cijeli svijet da se razvije snažno. Mnogi sustavi javnog prijevoza sad koriste najnoviju IP sustav videonadzora pratiti postupak cijeli autobus. Nadzorni sustav zahtijeva puno IP kamere za 4G. Zato 4G kamere možete voziti razvoj javnog prijevoza za nadgledanje.

Prema relevantnim projekt osoblje, bus sustav nadgledanja prvo izumio je privatna kompanija koja pokreće sustav javnog prijevoza. Oni su izvorno dizajniran takav sustav kako bi zaštitili svoje Sishourenyuan po neki kriminalci napad. Nakon toga, Međutim, je polako prerasla u nadzorni mehanizam. Je nadzorni sustav, bezakonju elementi imaju puno, konvergira tako da zločin je također smanjen.

1(001).jpg

2(001).jpg

Autobusni sustav nadgledanja je često povezan sa rad i planiranje sustava. Kao rezultat toga, ako naišao autobus prometne nesreće se ne boji, oni mogu prilagoditi odlasku rute u vremenu, možete kontaktirati centar za sigurnost brže. Ukoliko postoje neki problemi sa svoje putnike, možete također stupi u kontakt u Kontrolnu sobu pomoću neke telefonske pozive iz sustava, Dakle bolje zaštitili osobnu sigurnost putnika

Mi obično imaju nekoliko 4G kamera instaliranih na svaki autobus, a zatim informacije u autu mogu bolje se spremiti. Povremeno možete prenijeti pohranjene podatke na naš nadzorni centar kada je to potrebno. Ovo je također veliki vrhunac nadzor mreže, tako da vjerujemo da je pod poticaj 4G kamere. Naš autobus nadzora je da biste dobili bolji razvoj.