+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Rješenje > Sadržaj

Sunwebcam solarna bežične sigurnosne kamere

Zhongshan GateSea tehnologije doo | Updated: Mar 14, 2018

Stopa za sigurnost kamera postavljanje ovisi kakvu sunwebcam solarne bežične sigurnosne kamere sustava želja, funkcije razmišljate o kao što su daljinski za praćenje koriste pametne telefone i tablete i na kraju različite sigurnosne kamere te želja skupa oko vaš ured ili dom.

1.jpg

Sunwebcam 3G / 4G solarna Powered kamera


Trebam kupiti sunwebcam solarna bežični sigurnost kamera sistem?

Za lokacije koje su čak više od 40 metara, morat ćete sunwebcam solarna bežične sigurnosne kamere sa podesivim leća ili podmiriti stanovišta objektiv. Možete vidjeti koliko metara Ovisno o tome koji objektiv vam koristiti još više uski pogled. Čak možete koristiti PTZ kamera koju možete pomicati okolo i zumiranje u određenom mjestu. Budite sigurni da stane video kamere sa pravilno leća za Dobivanje određene informacije kao što su oznake i vozač je lica kada automobili vade u ozbiljnu. Sunwebcam solarni 4G fotoaparat ima auto otkriti i noćni vid, e-mail će vam kad se netko pojavi na slici, to će vam poslati e-poštom.


Analogni ili osnovni HD elektronske kamere može dati u stvari te iste podatke kao IP video kamere na dužini sličiti koncept pozicioniranja. Ako koji pokušavate pokriti vrata ili prolaz, čak i sa niska razlučivost Elektronska kamera Dobit ćete odlične fotografije ako video kamera staviti u roku od 15 metara od točno pripremate za pokrivanje. U slučaju da trebate još više stanje oko 40 stopa, morat ćete napraviti korištenje veću rezoluciju sunwebcam solarna bežične sigurnosne kamere. I dalje ćete dobiti lica funkcije, tetovaže i ostali malo informacija.

2.jpg

Sunwebcam 3G / 4G solarni pogon PTZ kamera


2 primarne smjernice za elektroničke kamere su položaj i funkcija. IP video kamere su fantastični, u slučaju da kupite kvalitetniji dizajna možete pokriti više lokacija i vidjeti više informacija iz raspona, značaj, možete pokriti više lokacija sa manje video kamere. Nedostatak IP elektronske kamere je trošak po elektronske kamere i mreže prometna gužva. Dobar IP kamere može varirati od $150 do 400 dolara dok veći kraj IP Elektronska kamera može varirati od $500 do $1,200. IP kamere su osim toga Web detalja svinje. Na od prilike koje imate rutinu DSL ili kvalitetan Web osnovan na vašoj lokaciji, biti spremni izdržati umjerena Web udruge. Ali naše sunwebcam solarni 4G kamera ima mjesto za SIM karticu, dopuštajući cam da signal svaki trenutak. Da biste mogli primati slike i video na telefonu cijelo vrijeme.

Pročitajte više o sunwebcam solarna kamera:http://www.gatesea.com.