+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Rješenje > Sadržaj

Sunwebcam 3G / 4G solarna Powered kamera

Zhongshan GateSea tehnologije doo | Updated: Mar 13, 2018

U kamere sigurnosne solarni pogon su posvuda. Posvuda si, stalno čini se da postoji najmanje jedno iznenađenje video kamera nadzire mjesto, a za odličan faktor. sigurnost elektroničke kamere zapisa bez obzira to se događa, stalno Imajući oko na mjesto i nudi idealan dokaz ako nešto odvijati unutar svoje stajalište.

图片1.png 

Sunwebcam 3G / 4G solarna Powered kamera

 

Kao sigurnosne kamere unaprijed u inovacijama, oni kraj gore bitak više prevladavaju. Oni jednostavno ne otkriju u bankama i drugim lokacijama tvrtke; Čak i kuće koristiti čineći korištenje zatvorenog kruga (CCTV) video kamera, opskrbljuje vlasnici nekretnina sigurnost i sigurnost. Ovaj post će vas uputiti u dobivanju idealan tipsunwebcam 3G / 4G solarni pogon kamereza vaš dom.

 

 

Najbolja mjesta za elektroničke kamere

Primjerice, metak dizajn kamere koristi Kućište koje je otporan, i možete vidjeti otprilike 35 metara i ima viđenje kut od 70 stupnjeva, što je najbolji kut Elektronska kamera može ostvariti bez misshaping fotografiju. Infracrvene kamere možete vidjeti čak i u mraku, učinkovit u pošto koliko god 25 metara, možda i dalje s malo svjetla. Na dan/noć kamera je potpuno nova vrsta kamere, koristeći dodatne osjetljive digitalne slike čip koji im omogućava da vidi u low light uvjetima, čak i puno bolje od infracrvene kamere, no postojanje staklo može utjecati na razlučivost slike. C-montirani video kamere nadvladati, a Ovisno o leće Internet korisni programi, možete zumirati na određeno mjesto. Konačno, kupola tip elektronske kamere su hardiest, učinkovita u održavanju protiv hit iz VODOOTPORNE RAZINI IP65.

 

Da bi dobili optimalnu zaštitu, moraš razumjeti gdje staviti svoje elektroničke kamere, uz koje sunwebcam 3 G/4 G solarna powered kamera koristi toj lokaciji. Entryways su seoca, osobito kad cam može uzimajući slike velike rezolucije. Ovo omogućuje video kamera za snimanje lica svih koji su hodanje u. S druge strane, elektroničke kamere koje mogu vidjeti velike kutove korist mjesta gdje mnogo aktivnosti događa, zajedno sa lokacije kuća prized posjede.

 

Postoje različite vrste sigurnosnih kamera koje možete birati. Ovima se sastoje od metka dizajn, infracrvene, dan/noć, C-mount i kupola video kamere svaki od njih ima svoje različite funkcije koje ih odvojiti jedni od drugih, ostavljajući otprilike tvoj vrlo vlastiti izbor.

 

 

Crno-bijeli ili u boji?

Boja rezolucija je isto tako ključni element za vaše sunwebcam 3G / 4G solarna powered kamera. Crno-bijel rezolucija kamere nisu više trošak djelotvoran, i puno bolje vide na mjestima s malo svjetla. Boja rezolucija video kamere s druge strane, imaju sposobnost da ponudi više sveobuhvatan slika lokacije, omogućujući vam da puno bolje odrediti pojedince. To je prvenstveno proračun plana zabrinutost, no to je vrijedi o tome razmisliti.

图片2.png 

Sunwebcam 3G / 4G solarna Powered kamera

Tvrdo-poslati novac ili bežični?

Obje vrste video-kamere dobiti posao učinio za nadzor oko na jednostavno super no ovo je isto tako moramo uzeti u obzir. Imajte na umu da bežične kamere su prijenosni, neprimjetan i jednostavnije za postavljanje, dok su hard-wired elektronske kamere više fiksne, idealan za pozicioniranje u mjestima koja zahtijevaju dosljedno sat.

Druge stvari za razmišljanje

 

Dok je u potrazi za sunwebcam 3G / 4G solarni pogon kamere na www.gatesea.com, zaboravite brojne funkcije koje tvoja kamera može isto tako iskoristiti, poput zvuka hvatanje, noćni vid i lov time-lapse još snimaka. Isto tako možete postaviti TELEVIZOR da biste dobili feed za vaše elektronske kamere, i koristiti pokret javlja inovacija za brzu promjenu TELEVIZIJSKOG kanala u elektronske kamere, ili ako na TELEVIZIJI nije stvarno u običaj, postavi VCR odmah zalijepiti video prilikom pokreta. To je također moguće sa Web vezu, dozvolila da vidim sliku sa vašeg računala ili možda poslati e-mail obavijesti bilo kakve aktivnosti na videu.

 

Možete čak i psiha se kršitelje zakona s lažni nadzorne video kamere. To je isplativim metoda zastrašujući pojedinaca iz pokušavate nešto u tvojoj kući, emitira dojam da je vaš dom ima nadgledani sistem. Naravno, ovo je samo platiti za pravi sunwebcam 3G / 4G solarni pogon kamere.