+86-760-87808162sales@gatesea.com

o nama

Dom > PODRŠKA > ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Ono što jeSunwebcam?

Sunwebcam prodaje interaktivni web kamere. Naša tehnologija daje klijentima mogućnost da daljinski pratiti uživo jobsites i istražiti incidenti sa pozvati otkrivanje alarma zapisa. Prednost Sunwebcam je kombinirati solarni sistem, 4G LTE tehnologijom sa sigurnosne kamere, spasenjsku snagu, radne snage, troška materijala.

Sunwebcam je software za iOS, Android i PC uređaja. Naši klijenti mogu posjetiti njihove web kamere daljinski kod kuće, u uredu.


SuSunwebcam videoŽIVJETI?

-Da. Web kamera Prikazuje uživo video. Kad god posjetite prikazani su uz live video kamera. Za povećanje upotrebljivosti putem sporije mobilnih veza, imate mogućnost gledati video u standardna definicija i visoke definicije.


Kako to funkcionira?

Sunwebcam 4G solarno kamere se napaja Solarna energija. Naš ugrađeni 4G LTE modem automatski nazvati kući na našim serverima Sunwebcam. Korisnici mogu pristupiti Sunwebcam s našim pametni telefon aplikacija ili softver za PC. Ovaj softver sučelje omogućuje korisniku sa svim alatima za interakciju s kamerom.


Koje vrste dodataka su potrebne zaSunwebcamkorisnici?

Ništa. Ako aplikacija ili softver instaliran na vašem uređaju, možete pristupiti Sunwebcam s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku kada ste na mreži.


Koja vrsta Internet veze potrebno je sa ekserima kamera?

Ništa. Sunwebcam 4G solarno kamere brod sa ugrađenim 4G LTE mobilne modemi i automatski povezati sa servisom Sunwebcam. Postoji jedna iznimka: naša specijalnost unutarnji kamere može zahtijevati ethernet veze.


Što je obuhvaćeno jeSunwebcamsustav?

Dobit ćete kameru (baterija izgrađen unutra), solarne ploče i nosači. Svi hardver je zaštićen pa i dostavljaju u kartonskoj kutiji smanjiti potencijalnu štetu tranzit.

Sunwebcam sadrži i naš hostel usluga, pristup svih naših alata i značajki, besplatno zauvijek mediji agresivan i Neograničena podrška iz našeg ureda NC.


Je vrijeme za brigu?

No, vanjski Sunwebcam 4G solarno kamere zahtijevaju uporabu ograde koja ih štiti od elemenata. Industrijske-stupanj sastavni dio dostupnih za rukovanje ekstremno vruća, hladna i vlažna okolina. Pronađite Sunwebcam 4G solarno kamera sa obiljem sunca kako bi se osiguralo napajanje.

Kiša, snijeg, prašina ili prljavština može akumulirati na Kućište fotoaparata i ometaju pogled. To su obično samostalno ispravljene s vremenom, ali možda ćete morati obrisati na Kućište objektiva području ako ga dobiva previše prljav.


Koliko dugo možete bateriju zadnja? Ako se baterija isprazniti ispod napajanju bi bilo bilo koji pokrenuti postupak potreban da biste dobili sistem vratiti gore i trčanje

Sunwebcam 4G solarno kamera može zadnja oko 4 dana tijekom uzastopnih kišnih dana (iz pune prazna). Ako se baterija ispraznila noću, kamera će pokrenuti i automatsko pokretanje u vrijeme dana. Ne treba nikoga za pokretanje kamere (čak i u kišni dan, slabe Solarna energija je dovoljno da probudi gore kameru, ali ne može trajati dugo u noć).


Ako vaše 4 G solarno kamera je potpuno bežičan, napaja solarna i podaci prenose mobilni?

Da, Sunwebcam 4G solarno kamera je potpuno bežični napaja solarna i prijenos podataka po mobitel. Možete postaviti kamere bilo gdje bez priključnog voda i Ethernet kabela.


Što je PTZ kamera?

PTZ stoji za pan-tilt-zoom. To znači da je kamera pali u gotovo bilo kojem smjeru gore/dolje/lijevo/desno i onda zumiranje s moćan Optički objektiv. Kamere često nazivaju robotske kamera jer koriste motore da kormilariti kameru na području koju želite pregledati.


Što je vrijeme protoka na svoju opremu?

Vremena protoka za Sunwebcam hardver za brod je približno 5-15 poslovni dan, ovisi koje zemlje su in.4G LTE pojaseva se razlikuju među državama.


Može kamera premjestiti nakon što je postavljen?

-Da. Vi ste slobodni za kretanje vašeg kamere u bilo koje vrijeme na bilo koje drugo mjesto ili web-mjesta.


Da li nudite montažu?

ne. Sunwebcam instalaciju čini nevjerojatno jednostavna. Jednostavno montiranje kamere i čep in. Ne tehničke vještine je potrebna. Sve je ručno vještina umjesto tehničar dozvola za spremanje cijenu rada.


Kako mogu dobiti moje kamere?

Za uzorak narudžbu, šaljemo kamera Express.

Za masovne narudžbe, šaljemo kamera uz more.