+86-760-87808162sales@gatesea.com

o nama

Dom > o nama

图片6.jpg


TKO SMO
Sunwebcamje sigurnost kamera brand pod GATESEA TEHNOLOGIJA,s naglaskom na RandD i proizvodnjaodvisoke performanse 3G / 4G/WIFI IP kamera & solarni otvoreni bežične sigurnosne kamereu svijetu. Sunwebcam je razvila i Patentirala niske potrošnje, bežični hardvera i cloud softver koji omogućava kraja na solarni pogon sustava koji su pola cijene od alternative i puno jednostavniji za instalaciju i upravljanje. Reklamiramo naših proizvoda u izgradnje, sigurnosti web-mjesta, industrijska Automatizacija, ulje i plin, poljoprivrede, provođenje zakona i monitoring životne sredine.


Naša tvornica

GateSea Tech je surađivao s odijeliti velikih sveučilišta za kultiviranje talenta, uspješno pretvoriti najnoviju tehnologiju solarni fotonaponski i bežične kamere u proizvode prednosti, 8 postdiplomce i 25 dodiplomskih radova profesionalnih stručnjaka za GateSea RandD ekipa, više od 8% prihoda kompanija je uloženo u ovaj odjel svake godine, GateSea Tech generiran 20 patenata za nove izume u samo jednoj godini 2015.


1(001).jpg7(001).jpg


2(001).jpg3(001).jpg


4(001).jpg5(001).jpg


6(001).jpg8(001).jpg


9(001).jpg10(001).jpg


Tima i projekti

Pridružimo projekti uključuju:

Projekt baze stanica monitoring - China Mobile komunikacije suradnja

Praćenju projekata Poljoprivredno - kineske Akademije Sciencese

Praćenju projekata Poljoprivredno - sveučilištu Beijing Normal

Projekt gradnje Monitoring - Lip hua nekretnine

Projekt od gradnje Monitoring (OEM kamera i platforma) – poznati sigurnost rješenje poduzeće

Projekt zaštite okoliša Mnitoring – jedna sigurnosna rješenja tvrtke


Naš proizvod

ŠTO NUDIMO
Solarni pogon vanjski bežične sigurnosne kamere
Sunwebcam prodaje i podržava 3G / 4G/WIFI IP kamera visokih performansi sa solarne energije opcije za različite aplikacije.
Prilagođeno i OEM rješenja
Mi bi rado raspraviti prilagođene aplikacije i konfiguracije kako bi vaš projekt uspješan.


Aplikacija proizvoda

Reklamiramo naših proizvoda u izgradnje, sigurnosti web-mjesta, industrijska Automatizacija, ulje i plin, poljoprivrede, provođenje zakona i monitoring životne sredine.


Naš certifikat

Svi proizvodi prošlo Kina obvezni Certifikacija (HGK) propisa, neke od proizvoda je certificiran po CE, UL i FCC propisa.

Patent proizvoda uključujući IP67 Vodootporan prijenosa patenta za izum (baterija), uzorak za proizvod (dizajn).


Opremu za proizvodnju

Uz najnapredniji Njemačkoj Marki fotonaponskih solarnih panela laminiranje stroj, stroj za rezanje laserom solarne ćelije, visoku preciznost čip sortiranje stroj, Siemens širokopojasni puls starenja linija, tvrtka godišnji kapacitet dosegla vrhunac produktivnost od 1.7MW fotonaponski modul i 5.000 postavlja solarne kamera.


Proizvodnju tržištu

Potaknuti novu viziju

Vjerojatno ste primjetili je impregniran torba ispisane "profesionalni solarni kamera i rješenje tvornica" pojavljuje se u sve naše web stranice projekta, slijedi GateSea Tech inženjeri diljem Kine, čak i na stranim gradilištima... Nakon prolazna stanica na svakom mjestu, smo ostavio slavan solarne kamera, onda se pripremi na sljedeće odredište. To je običan poput nas ali možeš osjetiti naše jednostavne sreće, naša uporna posvećenost odgovornost, saznat ćeš puno izuzetnu kvalitetu kada znaš više o nama, mi smo uvijek u pokretu za okoliš prijateljski svijet i mi smo uistinu zahvalan za vašu pratnju.


Naša usluga

Naš RandD odjel sastoji se od tima stručnjaka koji imaju više od 15 godina iskustva u softveru i razvojem hardvera varira industrije i vrlo dobar u pružanju prilagođene i OEM rješenja uključuju:

· Prilagodbe konfiguracije kamera

· Prilagođena konfiguracija

· Prilagođene funkcije

· Prilagođavanje mobilne aplikacije

Prilagođena i potpuno novo korisničko sučelje

Podrška za određeno polje primjene

Datuma analitika i Upozorite funkcije

· Oblak usluga pristup prilagodbe

图片7.png  
 
TKO SMO
Naš RandD odjel sastoji se od tima stručnjaka koji imaju više od 15 godina iskustva u softver i hardver developmentin kamera sektoru sigurnosti i cilj osiguravanje posljednja Inovativne proizvode i tehnologije po konkurentnim cijenama.
图片8.png 
 JAKA TEHNIČKA EKIPA
Pružamo snažnu tehničku podršku za prilagođeno i OEM rješenja, posebno za izgradnju, ulje i plin, poljoprivrede i okoliša praćenje projekata.
图片9.png

 
PATENTIRANA TEHNOLOGIJA
Pomaci u smanjenju Potrošnja od kamera i pametno punjenje solarnih baterija. Ovo je napravio solarnu energiju pouzdan, efikasan i puno niže troškove nego sadašnja generacija sustava.
图片10.png  
 
PRISTUPAČNE CIJENE
Sunwebcam profesionalne stranice kamere su pola cijene od alternative. Ozbiljno, pogledajte za usporedbu.


ZAŠTO IZABRATI NAS?

Sunwebcam je nova vrsta stranice kamere. Postoje 3 razloga za uzeti u obzir Sunwebcam:
·Patentirana tehnologija-pomaci u smanjenju Potrošnja od kamera i pametno punjenje solarnih baterija. Ovo je napravio solarnu energiju pouzdan, efikasan i puno niže troškove nego sadašnja generacija sustava.

·Certifikati-IP67 Vodootporan stopa Patent za izum (baterija) uzorak za produkt dizajn.

·Jaka tehnička ekipa– pruža snažnu tehničku podršku za prilagođeno i OEM rješenja, posebno za izgradnju, ulje i plin, poljoprivreda, sigurnost mreže električne energije i praćenje ekoloških projekata.

·Pristupačne cijene– Sunwebcam profesionalne stranice kamere su pola cijene od alternative. Ozbiljno, pogledajte za usporedbu.


Trenutno u potrazi za novim partnerima kanale i imati priliku čuti od tvrtki koje želite prodavati naše proizvode u svoje kanale. Obratite nam se e-porukuinfo@sunwebcam.comili zvati + 86 76087808162 za daljnje cijene ili tehničke informacije.